top of page

Guiden til kjole og hvitt for mann

Oppdatert: 3. mar.

Du har kanskje mottatt en invitasjon til en galla eller en annen formell tilstelning der gallaantrekk er påkalt. Du kikker ned på invitasjonen, ser kleskoden "kjole og hvitt" og lurer på hva dette betyr i praksis. Vel, frykt ikke, for denne guiden vil hjelpe deg med å finne de perfekte klærne for denne anledningen.Antrekket i de flotte bildene er designet & skreddersydd etter kundens ønske og visjon. Bildene er postet med tillatelse fra brudgommen.


Hva er kjole og hvitt?


Kjole og hvitt, også kjent som "White tie", er den mest formelle kleskoden utover i verden. Denne kleskoden inkluderer en vingekrage skjorte, vest, hvite mansjettknapper, hvit sløyfe og en hvit lommeduk. Hoveddelen av antrekket er en elegant svart kveldsfrakk.


Men merk, når det kommer til kjole og hvitt, er det ikke bare selve klærne som teller. Alt fra passform, tilbehør og etikette er også viktige komponenter i dette gallaantrekket. Det kan derfor være en god idé å dykke dypere inn i detaljene rundt denne kleskoden.


Passform


Som med alle typer klær, er passform nøkkelen til å se skarp ut i kjole og hvitt. Du vil ha et antrekk som flatterer din kroppsform, og ikke ser for stort eller for stramt ut. For å sikre at antrekket ditt passer perfekt, bør du vurdere å gå til en designer/skredder. Her hos By Fridman spesialiserer vi oss på skreddersydde løsninger, og kan hjelpe deg med å lage det perfekte gallaantrekk. Ønsker du mer informasjon om en skreddersydd kjole og hvitt? Kontakt oss her, eller se vår prisliste her.Antrekket i de flotte bildene er designet & skreddersydd etter kundens ønske og visjon. Bildene er postet med tillatelse fra brudgommen.


Tilbehør


Selv om kjole og hvitt som hovedsakelig er hvit og sort, kan tilbehør være stedet å uttrykke litt personlig stil. Sølvmansjettknapper eller en diskré lommeur kan være små, men effektive måter å vise litt ekstra stil på. Men husk, mindre er mer.


Etikette


Det er godt å vite litt om etiketten rundt kjole og hvitt. For eksempel, skulle drakten fjernes når du sitter ned for å spise? Svaret er nei. Jakken skal være lukket til enhver tid, bortsett fra når man sitter.


Så her har du det, en rask guide til det formelle gallaantrekket, kjole og hvitt. Husk, de viktigste aspektene er passform, tilbehør, etikette og, viktigst av alt, å føle deg komfortabel og sikker i det du har på deg. Er du i tvil, ikke nøl med å ta kontakt med oss her hos By Fridman. Vi har mange års erfaring i motebransjen og er klare til å hjelpe deg med å føle deg stilsikker ved enhver anledning.


Vi gleder oss til å hjelpe deg å skreddersy en uforglemmelig opplevelse!


コメント


bottom of page