top of page

Om by Fridman

Velkommen til by Fridman´s salong i Moss. Vi har både Brudekjoler i butikk, dress og smoking antrekk for både han, hen og henne. Ditt unike reisemål for moderne design eller skreddersøm av brudekjoler og dresser starter her.

Hos oss smelter lidenskapen for søm sammen med tidløs design og tradisjon.

La oss ta deg med på en reise gjennom vår verden av eleganse og skreddersøm, der hvert plagg blir en drøm som går i oppfyllelse. 

Velkommen til by Fridman

IMG_2370 2.png

Vår Lidenskap for Design & Søm

Fridman er mer enn bare et selskap; det er en arv som har blitt overført gjennom generasjoner. Vår forståelse for søm er dyproten i historie og tradisjon, og dette gjenspeiles i hvert eneste plagg vi lager. Vi tar stolthet i å føre denne arven videre, samtidig som vi omfavner moderne trender og teknikker.

Prestisjefylte Prosjekter:

by Fridman har blitt valgt som designer til flere prestisjefylte prosjekter. Hennes antrekk har hatt æren av å skinne på den røde løperen under årets Oscar-utdeling, og hun har også skapt spesialdesignede antrekk for den store norske TV-suksessen, serien EXIT. I tillegg er Sylvia Fridman personlig designer for flere norske TV-profiler, inkludert den karismatiske Maskorama-programlederen, Silje Nordnes.

IMG_2370 2.png

Opplev Eksepsjonell Skreddersøm:

Når du velger teamet by Fridman, velger du mer enn bare et antrekk; du velger en opplevelse som vil bli minnet for livet. Vi er her for å gjøre drømmene dine til virkelighet, og vi tar stolthet i å skape plagg som reflekterer din unike personlighet og stil.

Våre produkter

Vi håndplukker unike brands av brudekjoler samtidig som vi skreddersyr etter ønske, dame/herre-dresser, smoking og tilbehør. Hvert plagg blir plukket ut eller skapt med omsorg, oppmerksomhet på detaljer og dedikasjon til kun det beste. Våre materialer er av høyeste kvalitet, og vår tilnærming til design er alltid unik og tilpasset deg som individ.

IMG_2370 2.png

Vårt Team:

Vi er stolte av å ha samlet et team av dedikerte medarbeidere som deler vår lidenskap for søm og design. Sammen arbeider vi for å skape en opplevelse som går utover det forventede. Vårt mål er å hjelpe deg med å skinne på din store dag eller enhver spesiell anledning.

Kontakt Oss:

Har du en drøm om det perfekte brude-antrekket eller en dress som skiller seg ut? Vi er her for å hjelpe deg. Kontakt oss i dag for å avtale en konsultasjon, og la oss sammen begynne reisen mot ditt drømmeantrekk.

by Fridman - Skap Drømmer, Syr til Virkelighet.

Takk for at du tok deg tid til å lære mer om by Fridman. Vi ser frem til å være en del av ditt spesielle øyeblikk og hjelpe deg med å stråle som aldri før. Velkommen til vår drømmeverden av håndplukket design & skreddersøm!

bottom of page