top of page

Alle kunder er pliktig til å lese igjennom vår policy / kjøpskontrakt og gjøre seg kjent med disse.
Fullstendig kjøpskontrakten kan du lese her.

Kjøpskontrakt Brudekjole/selskapskjole/herredress

 

NB! Alle sider må signeres!

 

Gyldighet

Denne avtalen gjelder mellom Madame & Monsieur by Fridman AS og selskapets kunder.

 

Terminologi

Skreddersydde produkter er produkter som lages på bakgrunn av mål (slik som kjoler, dresser, skjorter, herre-sko osv).

Standardprodukter er produkter som ikke er laget etter mål (slik som sløyfer, slips , belter og mansjettknapper og konfeksjons kjoler fra andre leverandører).

 

Godkjennelse og bestilling

Når du har fullført betalingen av depositumet på 50% av bestillingen din (gjelder brudekjole) herredress betales i sin fulle helhet ved bestilling, godkjenner man automatisk alle punkter man har blitt enige om under konsultasjonen og produksjonen blir raskt satt i gang. Det er viktig at du selv er fornøyd og sikker på din formidling om hvordan ditt skreddersydde produkt skal se ut. Inspirasjonsbilder er til for inspirasjon og vil aldri bli 100% kopiert men vi kan lage liknende så langt det lar seg gjøre og hva vi er komfortable med. Vi står ikke til ansvar om du selv føler at du har tatt feil avgjørelser når ditt produkt er ferdig. Endringer kan utføres men det vil påløpe ekstra kostnader utover det man først ble enige om under konsultasjonen. Om kunden ønsker å velge stoff før kontraktsinngåelse og velger siden å ikke gjennomføre kjøpet, vil det påløpe en kostnad på kr 2.000,- (kjole) 1000 kr (herredress) for brukt arbeidstid/konsultasjonstime.

 

Angrerettloven gjelder dessverre ikke skreddersøm. Depositum er ikke refunderbart om man av en eller annen grunn ikke skulle ønske å fullføre kjøpet uansett grunn. Selv om vi fysisk ikke har begynt å klippe i stoff, ligger den største delen av tiden i forberedelsene, samt reservert en plass for deg og din bestilling, frafaller en potensiell plass for en annen. Når det kommer til størrelse, fraskriver by Fridman seg alt ansvar om kunden selv ønsker å ta målene. Kunden er ansvarlig for å ha på seg rett undertøy til måling samt sko i riktig høyde. Om dette ikke følges av kunden, vil det påløpe ekstra kostnader for tilpassing og justering etter at plagget er ferdig produsert.

Vi tar i mot kunder fra hele landet, men kunden er selv ansvarlig for å komme til prøvinger når det trengs. Vi kan dessverre ikke alltid ta hensyn til kundens arbeidstimer/dager da vi jobber under stramt tidspress for å rekke kundens frister. Om kunden ikke kan møte disse kriteriene, kan vi lage kjolen/dressen som avtalt, men resterende tilpasninger må da gjøres hos egen lokal skredder, på kundens egen regning uansett hva som må endres/utføres. Porto vil påløpe kjøper.

 

Produksjon og levering

Bestillingen din produseres av vår skredder og leveres innenfor 2-12 måneder eller etter avtale fra Fridman. Ingen bilder vil bli sendt ut under produksjon, da dette er meget tidskrevende når vi har et stramt tidsskjema å følge. Bestillingen din er profesjonelt pakket av skredderen slik at den beskyttes og skal leveres i perfekt tilstand. Dette følges nøye opp av by Fridman.

Fridman står fullt og helt ansvarlig for at produktet blir levert etter kjøpers ønsker som ble notert under konsultasjonen. Om feil og mangler skulle oppstå fra produksjonens side skal dette rettes opp i.

Etter lang erfaring i bryllupsbransjen vil vektnedgang/oppgang forekomme hos kjøper, dette står ikke by Fridman ansvarlig for. Det vil da påløpe kjøper en ekstra kostnad for tilpassing av produktet da dette er meget tidskrevende. Disse prisene er lave da det tilpasses våre kunder. Tilpassing for kunder med klær fra andre leverandører, gjelder andre /egne priser.

Kunden står selv til ansvar for at depositumet skal være innbetalt til rett tid, slik at produksjonen har tilstrekkelig med tid for å fullføre produktet til avtalt leveringstid. Dvs at senere innbetaling vil påvirke avtalt leveringsdato. Løse/hengende tråder kan forekommer etter at kundens produkt er mottatt og levert. Dette er helt vanlig og fjernes enkelt med saks ;)

 

Returrett

Siden alle skreddersydde produkter er laget spesielt tilpasset hver enkelt kunde, kan ikke Fridman tilby noen mulighet for retur av produktet/varen.

 

Fraskrivningsklausul

Hvordan et produkt kjøpt ferdig eller laget av by Fridman er fullt og helt brukerens eget ansvar, og hvordan det oppbevares og vedlikeholdes er den som oppbevarer produktet sitt ansvar. Ikke selskapet, deres ansatte, ledere eller eiere, individuelt eller sammen, kan holdes ansvarlige for noen form for skade, tap eller lignende mot noen eller noe som er forårsaket, direkte eller indirekte, av et by Fridman-produkt.

Eksempel: Revner brudekjolen/dressen før/under/etter bryllupet står vi ikke ansvarlig for dette. Dette er brukerens eget ansvar, men vi stiller gjerne til hjelp med å utbedre skaden mot en symbolsk sum om produktet er fra oss.

 

 

Sosiale medier

by Fridman setter utrolig pris på å bli nevnt i sosiale medier om hennes produkt er med i bilder. Dress/kjolers kan krediteres som @by_fridman og/eller #by_fridman eller muntlig «by Fridman». by= laget av

 

 

Force Majeure

I tilfelle av krig, pandemi, naturkatastrofer, streik eller andre arbeidsrelaterte tvister, statlige påbud, dødsfall, leveringsproblemer fra leverandørenes side og andre ekstraordinære omstendigheter som ligger utenfor by Fridman´s kontroll, og som har innvirkning på kontrakten mellom Fridman og kunden, kan ikke Fridman holdes ansvarlig for.

 

Ønsker du å sikre deg en plass hos by Fridman, men produktet skal produseres ved senere tidspunkt? Kreves det en innbetaling på kr. 2000,-. Beløpet vil bli trukket fra totalsummen. Ved brudd på kontrakten, vil ikke disse bli returnert.

 

 

 

 

Takk for oppdraget!

Vi skal sørge for å gi deg en god opplevelse og en riktig god handel!

bottom of page