KONTAKT

OSS

FYLL UT KONTAKTSKJEMA UNDER OG VI TAR KONTAKT MED DEG

Hvordan kan vi hjelpe deg?

SPØRSMÅL OG SVAR

Under finner du de typiske spørsmålene vi har mottatt tidligere. Skulle noe fortsatt være uklart, er det bare å ta kontakt med oss!

Kan dere produsere alle type stiler?

Hos oss finnes det ingen begrensninger. Så lenge du har et bilde av det du ønsker eller noe du har tegnet selv, produsere vi det med glede for deg. Her er det opp til deg og din fantasi.

 

Kan jeg få rabatt når jeg bestiller flere kjoler/dresser samtidig?

Ja, definitivt! Vennligst kontakt oss med flere detaljer som stiler og mengder, slik at vi kan tilby deg en best mulig pris! Bedrifter er hjertelig velkommen til oss.

 

Hvordan betaler jeg?

Du blir fakturert.

Brudekjoler betales i 2 omganger, der fakturaens totalbeløpet blir delt i to. Første del betales ved bestilling og resterende ved levering. Ved levering skal restbeløpet være betalt før kjolen utleveres. Vis betalingsbekreftelse. 

Herredressens totalbeløp skal betales i sin helhet ved bestilling.

Om faktura ikke blir betalt til avtalt tid, kan vi ikke garantere at bestillingen blir levert til avtalt tidspunkt.

Vipps kan også benyttes mot tilleggsgebyr på 2% av salgssummen.

Kan jeg kansellere bestillingen min og endre brudekjoler etter betaling?

24 timer etter at kjøpet er foretatt, kan man ikke avbestille eller gjøre noen endringer av det bestilte produktet.

Vennligst bekreft detaljert info, som kjole/dress detaljer, farge, størrelse og andre spesielle krav med oss før betalingen blir gjort.

Hvor lang tid bruker dere på å produsere en kjole eller en herredress?

Vanlig leveringstid for skreddersydd herredress er ca 4-6 uker. Er det hast? Klarer vi å levere innen 10 dager. Ekspresslevering 800,-

Leveringstid på skreddersydde brudekjoler er ca 4-6 mnd

Haster det? Klarer vi å levere innen 1,5 mnd.

Prioritert produksjon for brudekjole: 2000,-

Hva er min angrerett/returrett når varen er spesielt laget for meg?

Vi kan ikke refundere hvis det er små endringer fra det opprinnelige bildet. Vi gjør vårt aller beste i å finne mest mulig likt stoff og detaljer ut ifra kundens ønsker. Om du skulle angre deg, vil du miste depositumet som i dette tilfellet er 50% av totalbeløpet. Om kunden skulle fått et feil produkt, retter vi straks opp i dette. Om du som kunde av en eller annen grunn skulle gått opp eller ned i vekt, må du selv stå til ansvar for dette og ekstra kostnad ved justering vil påløpe.. Angreretten gjelder ikke for skreddersøm. Alle kunder skal lese igjennom kjøpskontrakten og signere denne før produksjonene blir satt i gang.

Tree at Night

by FRIDMAN

Varnaveien 35, 1526 Moss

(inngang Strax Frisør)

Levering

For å forsikre oss om at du er 100% fornøyd, tilbyr vi personlig service ved levering og sørger for alt sitter som det skal.

Betaling

Vipps (+2,5%) eller faktura.

Skulle det være noen spørsmål, er det bare å slå på tråden: 99 01 88 39. Fortvil ikke om vi ikke svarer umiddelbart. Vi ringer deg opp igjen.

Følg oss

Vi setter stor pris på at du liker vår Facebook side, og følger oss på Instagram. Ukentlig legger vi ut bilder av arrangementer, photoshoots, messer, fornøyde kunder og suksesshistorier. Gode tilbud og kampanjer vil også bli annonsert via sosiale medier.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle