Brudekjoler

Hvordan forgår prosessen for å få sydd brudekjole/ballkjole hos dere?

Hos oss fungerer det slikt at vi setter opp en time til konsultasjon sammen med deg, der hvor vi snakker sammen om dine ønsker om hvordan drømmekjolen din skal se ut.Mange av våre kunder ønsker å kombinere flere forskjellige kjoler til en flott design og kommer med inspirasjonsbilder av forskjellige elementer.Så får du den endelige prisen.Om du ønsker å gå videre, skriver vi en kjøpskontrakt og prosessen starter. Da måler vi deg fra topp til tå.Så snart depositumet har blitt betalt, er du et skritt nærmere drømmekjolen din.

Gå gjerne inn på Instagram og Facebook siden vår og titt på noen av kjolene og dressene vi har laget.Det varierer litt på leveringstiden, men alt fra 3 til 6 måneder må man beregne… Kommer litt an på når på året man bestiller og om det er en krevende design på kjolen.

Skal du gifte deg vår/sommer/høst 2018? Ja, da bør du sette opp farten;) Mange tror de har god tid og kommer i januar, februar og utover... Vær tidlig ute og tenk det motsatte av alle andre. Det er viktig å ha god tid.

 

Hvordan er prisene deres?

Prisene våres kan variere. Men vi har en startpris på brudekjoler fra 7990,-

Vi kan alltids gi en ca pris på mail, men den endelige prisen gir vi på slutten av konsultasjonstimen.

Mange tror at det koster meget å designe sin egen brudekjole, men tvert imot. Vi kan fint sammenliknes med andre brudesalonger.

Den store og beste forskjellen, er at kun du får en kjole ingen andre i verden har!

Vi håper å høre fra deg!